16 Haziran 2013 Babalar Günü Hediyeleri

Babalar Günü, babaların onuruna kutlanan ve pek çok ülkede her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan özel bir gündür. Sizde bu özel günde babanıza ne hediye alacağınızı hala kararlaştıramadıysanız bu yazımız fikir vermenize yardımcı olacaktır.


Babalar her zaman koruyucu, destekçi, kimilerinin gözünde birer kahramandır. Sizde bu kahramanı özel bir madalyonla ödüllendirirseniz onu çok mutlu etmiş olacaksınız. Babaya Özel Madalyon, 6 cm çapındadır. Gerçek bir madalyondan ayırt etmesi zordur. Üzerine babanıza layık gördüğünüz ünvanı, ismini, tarihi yazdırabilirsiniz. Madalyon özel kutusu içinde sunulmaktadır.





Bu hediye seti ile babanızın şıklığına şıklık katabilirsiniz. Set içerisinde cüzdan, kemer ve anahtarlık bulunuyor. Zenga markalı bu hediye seti gerçek dana derisinden üretilmiştir. Cüzdanın üzerine babanızın ismi yazılmakta ve oldukça şık kutusuyla beraber gönderilmektedir.



Ölçüleri;
Cüzdan: 10 x 12 cm
Anahtarlık: 6 x 10 cm 
Kemer standart bedendir.




Kenarları halat benzeri iplerle dekore edilmiş ahşap çerçeve içerisinde doğal taş; taşın üzerine kazınmış fotoğraf ve kişisel mesajınızla Babalara Özel Ahşap Çerçeveli Doğal Taş Baskı, babanızı çok mutlu edecek ve gururlandıracak bir hediye. 
Babalara Özel Ahşap Çerçeveli Doğal Taş Baskı üzerindeki mesaj ve fotoğraflar özel üretim taş üzerine sublimasyon baskı ile yazılmaktadır. Babalara Özel Ahşap Çerçeveli Doğal Taş Baskı 23 x 38 cm boyutlarındadır ve arkasına takılabilecek taşıma aparatı ile birlikte gönderilmektedir.


  
Share on Google Plus

About Alışveriş Fikirleri

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder

Yorumunuz gerekli kontroller yapıldıktan sonra yayına alınacaktır. Lütfen gereksiz, hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız. Yorumlarınız için teşekkür ederiz.