Kişiye Özel Fotoğraflı Plaket


Hep büyük firmalarda veya toplantılarda gördüğümüz, başarıyı ödüllendirmek için verilen plaketleri artık sevgilinize, eşinize, arkadaşlarınıza ve tüm sevdiklerinize verebilirsiniz. Dostlarınızı ister büyük bir başarı gösterdiği için veya isterseniz sırf sizin hayatınızda olduğu için onlara unutulmayacak bir fotoğraflı plaket hediye edebilirsiniz. Hediye edeceğiniz kişiye göre romantik, eğlenceli, komik veya gayet ciddi yazılar yazarak unutulmaz bir hediye hazırlamış olacaksınız.


Üzerine fotoğraf, isim, tarih ve dilediğiniz özel mesajı yazabileceğiniz bu kişiye özel fotoğraflı plaketin küçük, orta, büyük ve jumbo boyları bulunmaktadır. Kadife kutulu olup metal plaka üzerine sublimasyon baskı tekniği ile hazırlanmaktadır.

Ürün Ölçüleri:
Küçük Boy : 9 x 12 cm
Orta Boy : 12 x 15 cm
Büyük Boy: 15 x 20 cm
Jumbo:18 x 24 cm
Share on Google Plus

About Alışveriş Fikirleri

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder

Yorumunuz gerekli kontroller yapıldıktan sonra yayına alınacaktır. Lütfen gereksiz, hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız. Yorumlarınız için teşekkür ederiz.