Frosty Ice Tankard - Donan Kupa

Yaz aylarının geldiği sıcakların artmaya başladığı bu günlerde içeceğinizi soğuk olarak içmek isteyenlerdenseniz bu ürün tam size göre. Uzun süre içeceğinizi soğuk tutma özelliği olan bu kupayı yanınızdan ayırmak istemeyecekseniz.
Kupanın nasıl olurda içecekleri soğuk tutabildiğini soranlardansanız hemen açıklayalım. Aslında mantığı çok basit. Kupanın kenarlarına hapsedilmiş ve kolay donabilen, sağlığa zararsız, güvenli bir sıvı bulunuyor. Kupanızı kullanmadan önce buzlukta 1 saat soğuttuktan sonra kullanıma başlayabilirsiniz. Kupa dayanıklı akrilik malzemeden üretilmiştir. Yüksekliği 15 cm çapı 8 cm'dir. Yaklaşık 400 ml kapasitesi vardır. Soğuk içecek çok tüketen biri iseniz birden fazla kupa almanızı tavsiye ederiz.


Share on Google Plus

About Alışveriş Fikirleri

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder

Yorumunuz gerekli kontroller yapıldıktan sonra yayına alınacaktır. Lütfen gereksiz, hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız. Yorumlarınız için teşekkür ederiz.