Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıfları

Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıfları üzerine ister kendi fotoğrafınızı, isterseniz sevdiklerinizin fotoğrafını koyabilir telefonunuzu kişiye özel hale getirebilirsiniz. Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıflarını arkadaşlarınıza da gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz


Çeşit çeşit telefon kılıfı görüyorsunuz ama hiç birini iPhonunuza yakıştıramıyor musunuz? 
O halde size çok güzel bir haberimiz var! Kendi kılıfınızı kendiniz tasarlayabilirsiniz. 
Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıflarını ile istediğiniz fotoğraf telefonunuzun üzerinde yer alabiliyor. 
İster sevgilinizin, ister köpeğinizin isterseniz de hayran olduğunuz ünlünün fotoğrafını gönderin bizde Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıfları üzerine o fotoğrafı yerleştirelim.


Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıflarının iPhone 5 için şeffaf, beyaz, kırmızı, turuncu ve pembe çerçeveli modelleri bulunmaktadır. iPhone 4/4S için ise siyah ve beyaz çerçeveli modelleri bulunmaktadır. Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıfları üzerindeki fotoğraflar Sublimasyon baskı tekniği ile metal plaka üzerine basılmaktadır ve uzun ömürlüdür.


Share on Google Plus

About Alışveriş Fikirleri

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder

Yorumunuz gerekli kontroller yapıldıktan sonra yayına alınacaktır. Lütfen gereksiz, hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız. Yorumlarınız için teşekkür ederiz.