Kişiye Özel Vasfiye Teyze Ürünleri



Televizyon dünyasının yeni fenomeni Vasfiye Teyze'yi artık sıkça kullandığınız ürünler üzerinde görmeye ne dersiniz? Cevabınız evet ise bu ürünler tam size göre. Telefon kılıfından mouse pad'e yapbozdan masa saatine kadar birçok ürünün üzerine sevdiklerinizin adını yazarak onlara neşeli hediyeler hazırlayabilirsiniz.



Gülse Birsel’in yazdığı Gonca Vuslateri’nin canlandırdığı Vasfiye Teyze’nin televizyonda başlayan macerası çok kısa sürede İnternete, gazetelere ve sokağa yayıldı. Efsanevi repliği Ne çektin be…? herkesin dilinde. Vasfiye Teyze karakteri maalesef içimizden biri! İşte bu yüzden çok sevildi, herkes onda bir tanıdığına rastladı. Bu dedikoducu, küçümser tavırlı, Gülse Birsel’in tabiriyle ‘enerji vampiri’ Vasfiye Teyze, Kişiye Özel Vasfiye Teyze Ürünleri üzerinde sizi ve sevdiklerinizi daha da güldürmeye geliyor.



Kişiye Özel Vasfiye Teyze Ürünleri beyaz kupa bardak, sihirli kupa bardak, mouse pad, yapboz, iPhone 4/4S/ 5 kapağı, Samsung Galaxy S3 kapağı, masa saati, ahşap duvar saati ve 4’lü bardak altlığı setinden oluşmaktadır.

 
 
Share on Google Plus

About Alışveriş Fikirleri

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder

Yorumunuz gerekli kontroller yapıldıktan sonra yayına alınacaktır. Lütfen gereksiz, hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız. Yorumlarınız için teşekkür ederiz.