Direksiyon Arası Telefon Sabitleyici



Direksiyon Arası Telefon Sabitleyici ile telefonunuzu direksiyona bağlayabilir seyahat esnasında elleriniz özgür bir şekilde telefonunuzu kullanabilirsiniz. Direksiyon Arası Telefon Sabitleyici bisiklet, motosiklet veya alışveriş arabalarında da kullanılmaya uygun olarak tasarlanmıştır. 



İşe giderken, eve dönerken trafikte çok fazla mı zaman geçiriyorsunuz? Yolda canınız sıkılıyor ama yapacak bir şey bulamıyor musunuz? Üzülmeyin artık Direksiyon Arası Telefon Sabitleyici var. Telefonunuzu direksiyonunuza Direksiyon Arası Telefon Sabitleyici ile sabitleyin daha sonra ister müzik açın, ister oyun.



Eğer gününüzün çoğunu arabada sokak sokak gezerek geçiriyorsanız da Direksiyon Arası Telefon Sabitleyici çok işinize yarayacaktır. Navigasyon veya yol durumu uygularına kolayca ulaşabilir akıllı telefonunuzla entegre akıllı bir direksiyona sahip olabilirsiniz. 
9cm’den 14 cm’e kadar tüm cep telefonları ile uyumlu olan Direksiyon Arası Telefon Sabitleyici sert plastikten yapılmış olup bağlantı parçaları sağlam lastik malzeme den üretilmiştir.

 
Share on Google Plus

About Alışveriş Fikirleri

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder

Yorumunuz gerekli kontroller yapıldıktan sonra yayına alınacaktır. Lütfen gereksiz, hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız. Yorumlarınız için teşekkür ederiz.