Serinletici Minder Cool Pillow


Sıcakların arttığı şu günlerde oturarak çalışanlar için tasarlanmış bu muhteşem ürünü sizlere tanıtmak istedik. Eğer sizde oturarak çalışıyorsanız veya uzun yolculuk yapıyorsanız bu ürün kurtarıcınız olacaktır. Mucizevi bir şekilde elektriksiz, pilsiz, şarjsız olarak serinlik veren bu minderden vazgeçemeyeceksiniz.



Serinletici minder içerisinde bulunan sağlığa zararsız özel kristaller sayesinde vücut ısısını emerek serin hava vermektedir. Minderin içerisinde buz yoktur bu yüzden bir süre sonra eriyerek ıslaklık bırakmayacaktır.
İçerisindeki mucizevi sıvı kendi kendine soğumakta üzerine oturduğunuzda 2-3 saat sonra ısınmaya başlamaktadır. Cool Pillow serinliğini kaybettiğinde gölgede biraz bekleterek tekrar eski serinliğine kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

Ölçüleri:  35x35 cm'dir.



Share on Google Plus

About Alışveriş Fikirleri

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder

Yorumunuz gerekli kontroller yapıldıktan sonra yayına alınacaktır. Lütfen gereksiz, hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız. Yorumlarınız için teşekkür ederiz.