Güneş Enerjili Araç İçi Soğutucu - Auto Cool


Sizde arabanızı güneş altına bırakmaya mecbur kalıyorsanız kurtarıcı niteliğinde bu ürünü almanın vakti gelmiş demektir. Sıcak yaz günlerinde arabanızı güneşin kavurucu sıcaklığına bırakıp geri döndüğünüzde hamam gibi sıcak arabanıza binmek zor geliyorsa bu ürün tam size göre.




Ürünün montajı son derece basittir. Ürün kendi elektriğini güneş yardımıyla kendi ürettiği için aracınızda herhangi bir tadilat yapmanıza gerek yoktur. Güneş enerjisiyle çalışan Auto Cool içerisinde bulunan fan ile aracınızın içindeki sıcak havayı dışarı atarak aracınızı serin tutar.




Montajı:

• Aracınızın en çok güneş alan penceresini hafif aralayın, Güneş Enerjisiyle Çalışan Araç İçi Soğutucuyu arabanın içinde olacak şekilde pencerenin ortasına yerleştirin.
• Pencerenin açık kalan kısmını montaj lastiği ile kapatın.
• Fanınız kısa sürede güneş enerjisiyle şarj olup arabanın içini serinletmeye başlayacaktır.


Paket içeriği: Soğutucu Fan ve Montaj Lastiği
Soğutucu Fan Boyutları: 11,3 x 15 x 6 cm
Montaj Lastiği: Yaklaşık 80 cm





Share on Google Plus

About Alışveriş Fikirleri

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder

Yorumunuz gerekli kontroller yapıldıktan sonra yayına alınacaktır. Lütfen gereksiz, hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız. Yorumlarınız için teşekkür ederiz.